BABY-MAG - totul pentru copilul tau

 
 
Vezi cosul de cumparaturi Cosul tau:

       produse: 0
       valoare: 0 lei
Acasa Promotii Informatii Forum Despre noi Contact
 
 
Categorii produse
Cautare site
Cauta dupa marca

Despre noi

BABY-MAG este, in primul rand, un site creat de parinti pentru parinti. Dorim sa promovam cele mai noi si mai eficiente produse pentru copii, mamici si de ce nu si pentru tatici. Informarea corecta sta la baza crearii site-ului, din dorinta de a usura, pe cat posibil, munca depusa pentru a creste si forma un copil.

La randul nostru suntem parinti si am cautat sa oferim ce e mai bun copilului nostru. Din pacate, timpul este din ce in ce mai limitat si e din ce in ce mai dificil sa cauti prin magazinele clasice tot ce este necesar pentru cresterea si ingrijirea unui copil. De obicei, sunt magazine specializate pe o anumita gama de produse si nu de putine ori acea gama este insuficienta.

Asa ca am vrut sa ajutam si pe alti parinti si am creat acest magazin virtual, unde puteti gasi o gama variata de produse pentru toate gusturile si buzunarele. Nu mai trebuie sa colindati ore in sir prin magazine, de multe ori fara sa gasiti tot ce ati vrut sa cumparati. Acum cu un singur click suntem la dvs. acasa.

In speranta ca vom fi de folos, va asteptam cu drag sa ne vizitati.

Echipa BABY-MAG.


 
 

BABY-MAG - totul pentru copilul tau

 
 
Site Gazduit de Claus Webgazduire web      |  vanzare lemn